Sakarya Çekici – Sakarya Oto Çekici • Sakarya Çekici Hizmetleri sizlere 7/24 Oto Çekici Hizmeti sağlar bu sayede yolda kaldığınız herhangi bir durumlarda sizlere direkt olarak çözüme ulaştırır ve başınıza aracınızla alakalı gelebilecek sorunlarda yardımcı olur.https://www.sakaryaotokurtarici.com.tr/ web sitemizde bulunan hakkımızda kısmından bizler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Sakarya bölgesinde oto çekici firmamız sizlere en kusursuz en güvenilir ve hızlı hizmeti sunar. Bizlerden yol yardım veya oto çekici hizmeti almak için web sitemizde bulunan telefon numaramızdan hızlı bir şekilde ulaşarak yardım talebinde bulunabilirsiniz. Web sitemizde bulunan telefon numaramızdan bizlere ulaşarak WhatsApp hattımıza bırakmış olacağınız konum ve araç bilgileriniz ile birlikte size en yakın ve en hızlı çekici aracımızı yönlendirmiş olacağız. Size gelecek olan araç ve yetkilimiz size en doğru hizmeti sorunsuz bir şekilde sunmuş olacaktır. Ayrıca bizden almak istediğiniz hizmeti telefonla belirterek daha net ve doğru bir hizmet almanız dha kolay ve mümkümdür.
Aracınızı çekecek olan oto kurtarıcının cinsi. Bu durum aracınızın tipine, ağırlığına, boyuna, yüksekliğine ve mevcut durumuna ( arızalı, kazalı, ters dönmüş, tekerler kırık vs ) ya da bulunulan konumda oto kurtarıcının manevra imkanına ve çeşidine göre değişebilir. Araç eğer boğazı geçecek ise Oto Kurtarıcının İstinye ya da Sirkeci gemi hattına uygunluğu söz konusu olacaktır. Aracın ağırlığı belli bir kilogramın üzerinde ise oto kurtarıcı Yavuz Sultan Selim köprüsünü kullanacğından dolayı fiyatta farklılık oluşacaktır.
Konum: Mesafe ile karıştırılmaması gereken bir faktör. Aracınızın yoğun trafiğin ortasında mı, otoyolda mı, kapalı bir otoparkta mı, arazide çamurda mı, sel basmış bir yerde mi, tren raylarının üzerinde mi vs kaldığına, manevra yapılabilecek alanın müsaitliğine göre değişir.
Mesafe: Aracınızın alınacağı yerden bırakılacağı yere olan mesafe fiyatlamada ana etkenlerdendir. Elbette mesafe uzadıkça km başı ücret bir miktar düşüş gösterir. Planlanan rota üzerindeki otoyol, köprü, gemi vs geçiş ücretleri de hesaba katılır.
Çekici Nedir? Ne Zaman Çekici Gerekir?
Sakarya Çekici hizmetleri bilgi ve iletişim;
Oto çekici, oto kurtarıcı, yol yardım aracı veya araba çekici olarak adlandırılan araçlar, genel anlamda “çekici” sınıflandırması içinde değerlendirilir. Hareket halinde olmayan araçların bir yerden başka bir yere nakledilmesi işleminde çekicilerden yararlanılır. Aracın arıza veya kaza yapması gibi nedenlerle hareket edemiyor oluşu, yardım amaçlı çağırmanın başlıca nedenidir. Sakarya Çekici
Oto çekiciler, özel mekanizmaya sahip araçlardır. Bazı çekiciler hidrolik sistemle arabayı kaldırıp taşırken bazıları ise elektrikli sistemle çalışır. Çekicilerin kasa sistemleri de farklılık gösterir. Kayar kasalı çekiciler, sabit kasalı çekiciler ve ahtapot çekiciler arasından, çekilecek aracın özelliğine göre seçim yapılabilir.
Hava Basıncı Nedir?
Tekerlekler, araçlarımızın yol tutuşu ve emniyeti açısından motor aksamına paralel düzeyde en önemli unsurlarıdır. İklim şartlarına bağlı olarak kullandığımız lastiklerin cinsi kadar hava basıncı da önemli bir etkendir. Lastik hava basıncı, lastiklerin hava ile şişirilmesi sonucunda oluşan basınç demektir.
Lastiklerinizin hava basıncı, aracınızın tavsiye edilen lastik standartlarına uygun olarak ayarlandığında hem güvenliğinizi riske atmamış hem de lastiğinizin ömrünü uzatmış olursunuz. Verilecek hava basıncını araç üreticinizin aracınıza özel olarak belirleyeceği rakamlara göre hareket ederek düzenli aralıklarla kontrol ettirebilirsiniz.
Araç lastiklerinin basıncı, olması gerekenden seviyeden daha düşük ise aracınızda birçok olumsuz etki meydana gelecektir. Sakarya Lastik Oto Çekici.
Lastik hava basıncı yüksek olduğunda karşılaşabileceğiniz durumlar nelerdir?
- Sürüş konforu düşecektir.
- Lastiklerinizin daha erken yıpranmasına, yırtılma ve patlama riskinin artmasına sebep olacaktır.
- Yer ile temas eden yüzey düşük olacağından yol tutuşu azalacak ve daha zor bir kullanım ile karşılaşacaksınız.
- Çarpışmayı absorbe oranı azalacaktır.
Lastik hava basıncı nasıl kontrol edilmelidir?
Öncelikle ayda en az bir kere aracınızın lastik basınçlarını mutlaka kontrol etmelisiniz. Eğer aracınızla sık sık uzun yol katediyorsanız, bu süre iki haftaya da düşürülebilir. Kontrol etmek için araç servislerinden yardım alabilir ya da benzin istasyonlarında bulunan basınçölçerler kullanılabilir. Eğer basınç düzeyi azalmış ise hava pompasıyla basınç ilave ederek lastikleri yola çıkmaya uygun hale getirebilirsiniz. Lastiklerinizin basıncı çok fazla ise yola çıkmaya uygun hale gelecek şekilde lastik basıncını azaltın. Mümkün olduğunca aracınızın dört lastiğini de aynı basınçta kullanmaya çalışmanız siz ve sevdiklerinizi güvende tutacaktır.. Sakarya Çekici hizmetleri sizlere en iyi hizmeti sunmayı hedefler.
Yorum Yap